Agenda

Guus Meeuwis

10 juni 2022 - 12 juni 2022

Guus Meeuwis is een bekende BN-er die iedereen kent, zeker hier in Brabant. 3 dagen lang treed hij op hier in hartje Eindhoven met zijn bekenste nummer. Geniet met een zachte G van de gezelligheid en de sfeer.


Verder lezen

PussyLounge

11 juni 2022

Een hardstyle muziek festival. Deze is vooral populair niet alleen omdat het wordt gehouden in aquabest aan het water, maar ook omdat het vooral populair is voor dames. Vandaar ook de naam.


Verder lezen

Kamping Kitch Club

11 juni 2022

Maak u klaar voor de ontlading van bier, hormonen en schaamteloosheid waar zelfs ons eigen Kim Holland geen pap van lust!

OP 11 JUNI 2022 gaan zijn we met het grootste, ordinairste over de top verkleedfeest van de wereld van 12:00 - 00:00 uur (klokse rondzuipen) terug op het parelwitte strand van Lansards Beach in Eindhoven.


Verder lezen

Karma festival

9 juli 2022

Nadat de editie van 2020 helaas niet door kon gaan is er nu een nieuwe datum gevonden, namelijk: zaterdag 10 juli 2021. Dit maakt Karma Outdoor het eerste hardcore festival van het jaar! Ga los op verschillende oldschool en hardcore classics.


Verder lezen

Van Mollfest

9 juli 2022 - 10 juli 2022

Ons craft beer festival, onlosmakelijk verbonden met Van Moll. Een festival waar je de bierbeleving met al je zintuigen proeft. Ieder jaar zetten we ons met man en macht in om er het mooiste bierfestival van Nederland van te maken. Met de beste, bijzondere (intern)nationale brouwerijen, heerlijk eten en dansbare muziek.


Verder lezen

Hidden Garden Festival

20 augustus 2022

Kom verdwalen in deze prachtige tuin waar je tussen eeuwenoude bomen met de zon op je snoet en voetjes in het gras kunt genieten van de fijnste elektronische muziek.

Net als voorgaande jaren worden je oortjes in “the Garden” en “the Forest” verwend met Progressive, TechHouse en DeepHouse en met “the Shade” introduceren we dit jaar een gloednieuwe stage waar je als liefhebber van stevig techno je hartje op kunt halen.


Verder lezen

Dynamo metal fest

20 augustus 2022

Dynamo Metal Fest is een Nederlands muziekfestival dat sinds 2015 elke zomer in Eindhoven gehouden wordt. De eerste editie vond plaats op 18 juli 2015, met Arch Enemy als hoofdact. Het festival wordt georganiseerd door boekingskantoor Loud Noise uit Eindhoven, in samenwerking met poppodium Dynamo.


Verder lezen

Snakepit

5 november 2022

Een groots hardcore festival. De naam zegt al veel. Het word ook wel een gevaarlijke pit genoemd, oftewel 'snakepit'. Geniet van uptempo hardcore muziek.


Verder lezen

Elrow X Strafwerk

2 december 2022 - 3 december 2022

Een opkomende trend in die tijd en nog steeds enorm populair. Na meerdere events in verschillende clubs, steden en landen, is STRAF_WERK beter dan ooit tevoren. Bij STRAF_WERK draait alles om housemuziek. Het richt zich niet op één specifiek geluid, maar op de meerdere sub-genres binnen house en techno.


Verder lezen

Eindhoven Metal Meeting

9 december 2022 - 10 december 2022

In Eindhoven wordt in de Effenaar weer de Eindhoven Metal Meeting georganiseerd en krijgen metalliefhebbers twee volle podia voor hun gretige kiezen. het evenement gaat coronproof door! Geniet van harde rock en zowel heavy als death metal.


Verder lezen