Magische kerst bij Amrâth Hotel Eindhoven

Laat de kerstmagie tot leven komen in Amrâth Hotel Eindhoven en beleef dit jaar een onvergetelijke kerst met vrienden en familie! Wij staan klaar om jouw kerstperiode echt bijzonder te maken. Ontdek ook al het prachtigs wat Eindhoven te bieden heeft tijdens deze feestelijke dagen. Laat de warmte en gezelligheid van kerst bij ons samenkomen voor een kerst om nooit te vergeten!

Overnachten tijdens de kerst

Profiteer van vrijdag 22 december 2023 tot en met zondag 7 januari 2024 van 20% korting op een overnachting inclusief ontbijt.

Boek met 20% korting

Dineren tijdens de kerst

Eindhoven is de lichtstad van Nederland. In het centrum van Eindhoven kun je je helemaal uitleven met veel leuke en intieme restaurants en cafés. Tijdens de kerstdagen worden de restaurants in het centrum helemaal omgetoverd in de intieme kerstsfeer om je een geweldige culinaire ervaring te geven!

Tips om alles uit de kerst te halen

Kun je nog wat inspiratie gebruiken voor je bezoek aan Eindhoven? De medewerkers van Amrâth Hotel Eindhoven raden de volgende activiteiten aan:

  • Kerstwintercircus 2023 - Bezoek de 51e editie van het Internationale Kerstwintercircus in het Parktheater van zaterdag 23 december 2023 tot en met zondag 31 december 2023. 
  • Royal Opera House | De Notenkraker - Laat je betoveren door het sprankelende ballet tijdens deze voorstelling. Op dinsdag 12 december 2023 en op dinsdag 26 december 2023 kun je in theater Natlab genieten van deze klassieker.
  • Ton Kas (alvast een) vrolijke kerst -  Beleef de twee shows 'Alvast een vrolijke kerst met Ton Kas' en 'Vrolijke kerst met Ton Kas' in één. Op zaterdag 16 december 2023 vindt de show plaats in het Parktheater.