Boek uw kamer

Promotiecode?
Beste prijsgarantie Geen boekingskosten Gratis Wi-Fi 100% veilig boeken

Welkom bij Amrâth Hotel Eindhoven

Amrâth Hotel Eindhoven is een 4-sterren hotel gevestigd aan de rand van het centrum van Eindhoven. Het hotel beschikt over 60 comfortabele kamers, een gezellig restaurant, een sfeervolle hotelbar en 3 multifunctionele vergaderzalen. Onze locatie is zowel met de auto als het openbaar vervoer uitstekend bereikbaar. U kunt gratis parkeren.

Wij kijken ernaar uit om u te mogen verwelkomen!

Vergaderlocatie

Vergaderlocatie

Amrâth Hotel Eindhoven is een zeer geschikte locatie voor zakelijke overnachtingen, vergaderingen, bijeenkomsten en recepties. De drie multifunctionele zalen zijn voorzien van audio-visuele middelen en WiFi. Bovendien kunnen gasten kosteloos parkeren op het eigen parkeerterrein.

Meer informatie
Overnachten

Overnachten

Breng een bezoek aan het bruisende Eindhoven en overnacht bij Amrâth Hotel Eindhoven. Alle kamers zijn voorzien van alle gemakken.

Bekijk onze kamers
Restaurant La Columbine

Restaurant La Columbine

Ons restaurant La Columbine serveert gerechten die geïnspireerd zijn op de Franse keuken. U kunt genieten van seizoensgebonden specialiteiten en ons menu.

Reserveer uw tafel
Hotelkamers

Hotelkamers

Amrâth Hotel Eindhoven beschikt over 60 comfortabele kamers, voorzien van extra lange bedden, een bureau en tv. Daarnaast zijn de kamers voorzien van alle gemakken. Denk hierbij aan föhn, koffie- en thee faciliteiten en gratis WiFi. In alle kamers hangen foto's van "Glow", het internationaal Lichtfestival in Eindhoven. 

Boek uw kamer

 

 

Perfecte locatie

Perfecte locatie

Het gezellige centrum van Eindhoven is met een gezonde wandeling van 15 minuten te bereiken. Aan de overkant van het hotel bevindt zich een bushalte met een directe verbinding naar het centrum.

Eindhoven beschikt over een gezellig centrum waar u goed kan winkelen en één van de vele restaurants en terrassen kunt bezoeken. Daarnaast is het nachtleven op Stratum bruisend.

Bekijk de highlights