Restaurant

Ons restaurant La Columbine serveert gerechten die geïnspireerd zijn op de Franse keuken. U kunt genieten van seizoensgebonden specialiteiten en ons menu. 

Tot de late uurtjes bent u van harte welkom in onze bar. Wij schenken graag een drankje voor u in!

Bekijk menukaart

Maak een reservering

Culinaire special: Mosselen

Culinaire special: Mosselen

Het Mosselseizoen is van start gegaan!

Het mosselseizoen is weer begonnen! Kom daarom onbeperkt genieten van verse Zeeuwse mosselen voor € 19,50 per persoon. De Zeeuwse mosselen zijn bereid op klassieke wijze en worden geserveerd met frites, salade en bijpassende sauzen.

Ontbijtbuffet

Ontbijtbuffet

In ons aangename restaurant serveren wij u graag het ‘Le Good Morning Amrâth’ ontbijtbuffet. Geniet van uw kop koffie, gevarieerd assortiment aan verse broodjes, diverse warme gerechten, vers fruit en yoghurt. De perfecte start van de dag!

Het ontbijtbuffet wordt dagelijks voor u geserveerd op:

  • Maandag tot en met vrijdag: 07:00 uur tot 10:00 uur
  • Zaterdag en zondag: 07:00 uur tot 11:00 uur
Hotelbar

Hotelbar

Wij hebben een sfeervolle hotelbar waar u de dag kunt starten met een kop koffie of waar u terecht kunt voor een heerlijk drankje of digestief. Bij ons ervaart u de échte Brabantse gastvrijheid en gezelligheid.

Dagelijks geopend tot 00:00 uur.

Barkaart

Groepsdiner

Groepsdiner

Wilt u een gezellige avond dineren met vrienden, familie of collega’s? Bij Amrâth Hotel Eindhoven bent u ook met grotere gezelschappen van harte welkom.

Het hotel is de geschikte locatie voor zowel zakelijke als privé groepsdiners. Geniet van ons groepsmenu in het restaurant.

Neem contact op